Midweek MC TOP   12 – 13 – 14 – 15 mei 2015

 

Programma :

Op dinsdag 12 mei worden alle deelnemers om 9.00 uur verwacht in de Welsche Hut in Well. ( half uur rijden vanuit Helmond )

Daar gaan we gezamenlijk genieten van een uitgebreid ontbijt en een korte voorbespreking.

We rijden in 3 groepen , een rit van 270 km naar het Hotel Landhaus Kappen in het dorpje Liesen in het hart van het Sauerland.

Uiteraard rijden we helemaal binnendoor, o.a. een stukje Munster land  en vooral de laatste 100 km zijn heel mooi, want dan zitten we al in het Sauerland.

 

Op woensdag 13 mei gaan we vanuit ons hotel een leuke rondrit maken van ongeveer 210 km.

Ook deze rit beloofd prachtig te worden, langs de Edersee  , het national park Kellerwald ,het Roothaargebirge , al deze gebieden staan bekend om hun prachtige motorwegen. En natuurlijk ontbreken de leuke stadjes Willingen en Winterberg niet deze dag.

Uiteraard wordt er op tijd gestopt voor een peuk, kopje koffie en lunch. ( dat geldt natuurlijk voor alle dagen )

 

Op donderdag 14 mei rijden we wederom een heel leuke rit van 250 km  Met natuurlijk de nodige bochten, hoogte verschillen en mooie natuur.

Een klein stukje Rothaargebirge een heel stuk in het motorvriendelijke Rheinthal. We eindigen deze dag aan de Moezel bij Hotel Anker

in Brodenbach.

 

Op vrijdag 15 mei gaan we weer richting Helmond, dwars door de Eifel met een stukje autobahn, voor een rit van 250 km, die eindigt in Helenaveen.

 

De kosten voor deze 4 daagse midweek bedragen;  € 142,00  p.p. op basis van een twee persoons kamer.

 Incl. ontbijt bij vertrek.

Incl. 3 overnachtingen op basis van halfpension.

 

Graag zo spoedig mogelijk per mail aanmelden bij : p.prins918@upcmail.nl

Vermeld ook even je voorkeur voor je kamergenoot.

 

Groeten,

Pieter
Midweek Najaar 2015 

Na 2 jaar een rondje Nederland georganiseerd te hebben, zoeken we het nu iets verderop. Van maandag 31 augustus tot donderdag 3 september gaan we op stap naar de Südeifel.

Op maandag via een mooie weg heen, daarna op dinsdag en woensdag een mooie tocht vanuit het hotel. De ene keer richting Luxemburg en de andere keer richting Frankrijk.

Vervolgens weer via een mooie route naar Helmond.

Onze uitvalsbasis is hotel Altringer in Sinspelt een dorp op ongeveer 20 kilometer van de Luxemburgse grens zodat we daar kunnen tanken.

De kosten voor 3 overnachtingen met halfpension op een 2 persoonskamer zijn € 150,00 per persoon.

Er zijn enkele 1 persoonskamers beschikbaar, waarvoor een toeslag van € 3,00 per nacht gevraagd wordt. Voor een kamer met balkon geldt een toeslag van € 3,00 per persoon per dag.

Het hotel ontvangt veel groepen motorrijders en het is dus belangrijk tijdig te reserveren.

Indien je meegaat vragen we om bij inschrijving een bedrag van € 50,00 pp over te maken op rekening;

NL02RABO0154513938 t.n.v. H.M.G. van der Linden onder vermelding van je ‘naam’ en ‘4-daagse najaar’ zodat we de aanbetaling bij het hotel kunnen voldoen.

Het restant van het bedrag dient uiterlijk 1 augustus op voornoemde rekening te zijn overgemaakt.

In verband met de reservering vragen we degenen die meewillen naar Sinspelt dit voor 7 februari door te geven aan Henk van der Linden. Geef tevens aan met wie je een kamer wilt delen.

 

Met vriendelijke groet,

Peer en Moniek,

Harrie.

Henk